KIDSing

KIDSing on kotimainen 9. maaliskuuta 2013 MTV3-kanavalla alkanut, lapsille suunnattu laulukilpailu, joka on FremantleMedia Finlandin kehittämä kotimainen ohjelmaformaatti. Kilpailussa kisaavat 8-13-vuotiaat lapset. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi levytyssopimuksen ohjelmassa päätuomarina toimivan Antti Tuiskun perustaman levymerkin Hyökyaalto Recordsin kanssa, joka toimii Warner Music Finlandin alaisuudessa. Lisäksi voittaja pääsee osallistumaan Tuiskun syksyllä 2013 nähtävälle juhlakiertueelle.
Ohjelman juontajana toimi Niina Backman ja päätuomarina Antti Tuisku. Tanssija-koreografi Marko Keränen nähtiin ohjelmassa kannustamassa ja tukemassa ohjelman kilpailijoita ja heidän tukijoukkojaan. Koelaulujen- ja finaalin vierailevana tuomarina toimi Lasse Kurki, joka oli myös kommentoimassa finalistien musiikkivideoita. Semifinaaleissa vierailevina tuomareina toimi Jonne Aaron, Arttu Wiskari, Cheek ja Diandra.
Ohjelman ensimmäiseksi voittajaksi valittiin 25. toukokuuta 2013 Jenni Jaakkola, joka sai voittonsa myötä levytyssopimuksen. Kilpailun jälkeen myös finalistit Miska Mäkiviita ja Jooa Salminen saivat levytyssopimukset Warner Musicin kanssa.
Kaikkien semifinalistien esittämät kappaleet julkaistiin kokoelmalevyllä 7. kesäkuuta 2013.
Details
Details
Type
Scripted
Status
Ended
Spoken Languages
English
Networks
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙